Philips TV satsar på bildkvalitet

Pressmeddelande från Philips:
Philips TV fortsätter sin långsiktiga strategi med att flytta bildkvalitetstekniken från de högre TV-modellerna till modellerna i mellanklassen, med introduktion under våren 2016.

HDR-prestanda spelar en central roll i årets Philips TV-modeller. 6000-serien och uppåt är kompatibla med HDR+ och kan spela upp HDR-innehåll via HDMI 2.0a, USB eller streaming-tjänster. Dessutom kommer en HDR Upscaling-funktion som förbättrar dynamiken på allt innehåll. HDR Upscaling fungerar bra ihop med Micro Dimming Pro och Bright Pro kontrastförbättring.

Micro Dimming Pro analyserar bilden i 6400 zoner för en utökad kontrast. Bright Pro använder paneler med ljus upp till 700 Nit som utökar kontrasten till nya nivåer.

Första halvårets toppmodell blir nya 7601-serien i 65” som inkluderar bakbelysning och Micro Dimming Premium-systemet för första gången i 7000-serien. 2D Micro-Dimming Premium-tekniken använder dimbar bakgrundsbelysning uppdelat i 128 zoner för att optimera kontrasten.
Etiketter: philips tp vision

Nyhetsarkiv