EET Europarts samarbetar med MyCloudOffice & Tely

Pressmeddelande från EET Europarts:
EET Europarts som finns representerat i 26 länder med över 42000 återförsäljare har framgångsrikt distribuerat ett stort antal videokonferens system i Europa. För att ytterligare stärka sitt erbjudande presenterar man nu ett strategiskt viktigt samarbete med den amerikanska videokonferens tillverkaren Tely och MyCloudOffice.

– Vi har arbetat väldigt hårt för att skapa ett videokonferens paket som är nyckelfärdigt och enkelt att implementera hos kund. Vi jobbar alltid efter devisen att alla ska kunna vara med i ett möte oavsett var man befinner sig eller vad man använder för teknik.  Att kunna leverera ett förinstallerat videokonferenssystem direkt från hyllan som vem som helst kan installera med bara tre kablar och sen vara "up and running" är vi nog ensamma om på marknaden, säger Stefan Friis, en av grundarna till Accessnord som producerar MyCloudOffice.

– Vi på EET Europarts arbetar ständigt med att utveckla vårt sortiment av väl-renommerade produkter som passar våra återförsäljare och skapar mervärde. Vi ser just nu ett stort behov av Tely i kombination med en bra molnbaserad videokonferens-tjänst som MyCloudOffice, säger Kristian Keber, Försäljningschef på EET Europarts.

– Samarbetet mellan Tely och MyCloudOffice erbjuder en nyckelfärdig videokonferenslösning som verkligen fungerar och erbjuder alla att vara med i ett distansmöte. Jag är verkligen spänd av förväntan över hur EET:s kunder kommer att använda och få snabb ROI tillsammans med Tely och MyCloudOffice, säger Amit Walia, EMEA VP & GM of Tely.

Nyhetsarkiv