Special-Elektronik utökar personalstyrkan med 25%

Pressmeddelande från Special-Elektronik:
Karlstadföretaget Special-Elektronik AB är inne i en tillväxtfas och räknar för första gången med att nå över 200 miljoner kronor i omsättning. Efterfrågan på både produkter och tjänster har ökat de senaste åren och för att möta efterfrågan ska tio nya medarbetare rekryteras – en ökning med hela 25 % på personalstyrkan.

– Vi ser ljust på framtiden, marknaden växer och vi tror på fortsatt ökad försäljning. Det gör att vi måste rekrytera för att kunna fortsätta utveckla vår verksamhet, säger Åke Larsson, VD på Special-Elektronik.

Special-Elektronik är en av Sveriges största teknikleverantörer inom AV-teknik, hemautomation, belysning samt kabel-TV/fiberoptik och söker nu bland annat tekniska säljare, specialister inom nätverk och streaming, supportpersonal och en ekonomiansvarig.

– Det är inte lätt att hitta rätt personer. Det krävs både teknisk kompetens och rätt personlighet. Vi har dock ingen brådska, vi väntar hellre tills det blir helt rätt, säger Åke Larsson.

Några av tjänsterna har placering på huvudkontoret i Karlstad och de övriga är till lokalkontoren ute i landet.

Special-Elektroniks huvudkontor ligger i Karlstad med lokala säljkontor i Stockholm, Göteborg, Halmstad och Malmö. Företaget är verksamt på den skandinaviska marknaden och har en bred teknisk kompetens och lång erfarenhet inom alla sina områden. Förutom produkter och system bistår man med systemdesign, projektering, utbildning och support till sina återförsäljare. Företaget har 40 anställda och omsatte förra året ca 190 mkr.
Etiketter: special-elektronik

Nyhetsarkiv