Epson Nr 1 för femtonde året i rad

Pressmeddelande från Epson:
Sett till marknadsandelar är Epson störst på projektorsidan för femtonde året i rad. Bakom rankningen ligger Futuresource Consulting Limited. Futuresources senaste undersökningar visar att Epson har störst marknadsandelar för projektorer med 500 ANSI lumen och högre.

I hela 15 år har Epson varit ledande på projektorer. Under dessa år har man kunnat se att användningen har breddats enormt – och projektormarknaden fortsätter att växa. Användarna är många; alltifrån företag som använder projektorer för presentationer, privatpersoner som använder dem i sitt hemmabiosytem och lärare som använder dem i undervisningen.

– De här uppgifterna är en tydlig bekräftelse på Epsons popularitet på projektorsidan och det är roligt att se att våra investeringar i utveckling lönar sig. Vi följer marknaden noggrant och våra mål är alltid att ligga i framkant när det kommer till nya produkter och tekniker, sager Vadim Couthon, Epsons Sverigechef.

Det är Epsons Micro-display-teknik som utgör basen i företagets LCD-projektorer – samma teknik som gjort det möjligt för Epson att behålla sitt grepp om topplaceringen på den globala projektormarknaden så länge. Epson erbjuder idag ett stort urval av bildframställningsprodukter som producerar färgstarka, klara, livfulla och verklighetstrogna bilder. Sortimentet omfattar stationära och bärbara projektorer, projektorer för särskilt korta avstånd, interaktiva projektorer samt projekorer för företag och hemmabio.
Etiketter: epson

Nyhetsarkiv