Harald Ennen lämnar NetOnNet

Pressmeddelande från NetOnNet:
Styrelsen för Netonnet Group och Harald Ennen har träffat en överenskommelse om att Harald Ennen lämnar sin befattning som VD för såväl Netonnet Group som NetOnNet AB. De båda tjänsterna övertas av Susanne Ehnbåge som även parallellt axlar rollen som VD för SIBA AB.

– Harald har arbetat inom koncernen sedan 2012, först som VD för NetOnNet och sedan en tid tillbaka även som VD för Netonnet Group AB. Harald har under denna tid lett utvecklingen av NetOnNet, vilket resulterat i en ökad tillväxt och en förstärkt lönsamhetsnivå, säger Roland Vejdemo, styrelseordförande i Netonnet Group.

Koncernen går nu in i ett skede där det krävs ett nytt ledarskap för att stödja den fortsatta förändringsresan. Harald och styrelsen är mot denna bakgrund överens om att han nu lämnar sin befattning som VD.

Susanne Ehnbåge, för närvarande Vice VD för Netonnet Group samt VD för SIBA AB, kommer omgående tillträda som ny VD för Netonnet Group. Susanne har sedan 2003 arbetat inom koncernen med en rad olika chefsbefattningar, varav de senaste som vice VD för SIBA AB, en roll som övergick till VD år 2014.

(Fotot på Susanne Ehnbåge är taget av Sebastian Ekstrand, NetOnNet Group).
Etiketter: siba netonnet

Nyhetsarkiv