120-sekundersracet är tillbaka

Pressmeddelande från Media Markt:
Igår startade ansökningsperioden till årets upplaga av Media Markt:s tävling 120-sekundersracet. En tävling som ger en person chansen att under 120 sekunder plocka på sig så mycket hemelektronik som möjligt i ett utvalt Media Markt-varuhus. Förra året hade Media Markt över 28000 tävlande och vinnaren plockade hem teknik till ett värde på över en halv miljon kronor.

120-sekundersracet är en internationell Media Markt-tävling som skapat stor uppmärksamhet i bland annat Tyskland, Spanien och Polen. 2015 introducerades tävlingskonceptet i Sverige, där en person under 120 sekunder gavs möjlighet att plocka på sig så mycket varor som möjligt i ett utvalt Media Markt-varuhus.

– Efter förra årets enorma gensvar i form av ansökningar känns det väldigt roligt att vi även i år kan ge våra kunder möjligheten att få vara med i denna smått galna och väldigt underhållande tävling. Vi hoppas och tror att 2016-års tävling blir en lika stor succé, säger Mia Lund Hanusek, marknadsdirektör på Media Markt.

I år har Media Markt valt att utmana årets tävlande med nya tävlingsregler. De nya tävlingsreglerna innebär att vinnaren endast får besöka en avdelning vid ett tillfälle och plocka en artikel från varje avdelning.

– Vi vill utmana den tävlande i att tänka strategiskt. De nya reglerna innebär att den tävlande måste vara lite smart i sina val av produkter. Den tävlande får inte besöka samma avdelning två gånger och man får heller inte ta med sig två av samma vara. Det ska bli kul att se hur vår nya vinnare antar utmaningen, avsluta Mia Lund Hanusek.
Etiketter: media markt

Nyhetsarkiv