Media Markt slår ett slag för kärleken

Pressmeddelande från Media Markt:
Den 14 februari är det dags för årets stora kärleksdag, alla hjärtans dag. Då kommer svenska folket att uppvakta varandra med presenter, blommor och middagar. Kvinnor förväntar sig i större utsträckning att bli uppvaktade så i år vill Media Markt slå ett slag för presenter som kommer glädja både män och kvinnor i alla åldrar.

– Middag och blommor i all sin ära men vi på Media Markt tror att din hjärtevän, vare sig det är en vän familjemedlem eller partner kommer att bli ännu gladare om de får en gåva som de kan njuta av under en längre tid. Vi har listat annorlunda teknikprylar som passar alla teknikälskare, säger Kajsa Ekelund, kommunikationschef på Media Markt.

Musikälskaren: Svenska framgångssagan Happy Pluggs har mobiltillbehör och hörlurar i alla färger till bra priser. Vad sägs som en hjärtformad laddningskabel, perfekt när musikälskarens batteri börjar ta slut.

Till djurälskaren: Har du ett äventyrslystet husdjur som alltid springer bort? Med Tractive kan du enkelt se vad din hund eller katt befinner sig. Men en enkel GPS sökare, som du fäster på kopplet kan du via din smartphone se vart ditt husdjur håller hus. Med Tractive säker zon kan du även skapa ett virtuellt staket. Om djuret lämnar den markerade zonen får du ett larm i din telefon.

Karriäristen: För karriäristen är dataväskan den bästa accessoaren. Antagligen har hon fler datorväskor än handväskor. Hon matchar gärna väskan med ett snyggt mobilskal så varför inte överraska med matchande mobilskal och väska.

Till flickvännen som har allt: Överraska tjejen med kaffe på sängen. Med en ny Moccamaster brygger du en perfekt kopp kaffe varje gång.

Nostalgikern: Nostalgikern är född innan 1970 och har garanterat en back med gamla LP-skivor på vinden. Överraska nostalgikern med middag och dans samtidigt som ni återupplever gamla godingar på en skivspelare från TEAC.

Romantikern: Disken kan ta udden av den mest romantiska middagen. Överraska mannen din men en diskmaskin med 50-tals inspiration från SMEG, lika snygg som den är effektiv.
Etiketter: media markt

Nyhetsarkiv