Jabra satsar inför Alla Hjärtans Dag

Pressmeddelande från Jabra:
Inför Alla Hjärtans Dag tycker Jabra att vi ska byta ut blommor och choklad mot spännande sport-produkter. Jabra öppnar för kärlek även på distans - på att stimulera hjärtat med hörbar närkontakt. Här är Jabras tips på hur man håller romantiken vid liv på Alla Hjärtans Dag med en oväntad kärleksförklaring.

All romantik och upphetsning ryms i Jabras lurar som skapar närvaro både i hemmet, på gymmet, i joggingspåret eller i telefonluren. Allt finns inbyggt, romantisk musik, viskningar och peptalk.

Jabra Sport Pace, för träningsälskare, laddas upp på bara 15 minuter. Tål svett och tar din träningspartner till nya höjder. Med toppljud i stereo och mjuk passning i öronen blir partnern i kanonform.

Jabra Sport Coach räknar ut hur många kalorier man förbrukat efter en romantisk middag och hur långt du kan gå sedan. Med Sport Life appen följer 40 olika övningar att pröva på. Inbyggt i luren finns sensorer som kan mäta distans, hastighet, kadens och förbränning.

Alla Hjärtans Dag kan bli en ny erfarenhet med oprövade kombinationer av romantik och Jabras röda lurar.

– En röd sportlur från Jabra kan vara den perfekta gåvan den dagen, säger John Bäckström, nordisk försäljningschef på Jabra.
Etiketter: jabra

Nyhetsarkiv