NetOnNets sextonde Lagershop

Pressmeddelande från NetOnNet:
NetOnNet fortsätter sin expansionsresa och öppnar en Lagershop i Uddevalla till hösten. NetOnNet räknar med att etableringen kommer tillföra cirka 20 nya arbetstillfällen för Uddevalla med omnejd.

I dagarna tecknade hemelektronikföretaget NetOnNet ett hyresavtal för en cirka 3000 kvm stor fastighet på Norgårdsvägen i Uddevalla. Byggandet av den nya Lagershopen kommer att påbörjas under våren och NetOnNet räknar med att öppna redan hösten 2016. Lagershopen kommer byggas intill riksväg 44, alldeles vid E6:an.

NetOnNet Lagershop är ett unikt handelskoncept med försäljning direkt från lagerhyllan. Självbetjäningskonceptet och lägen med låga lokalkostnader ger NetOnNet stor kostnadseffektivitet vilket ger lägre priser på ett stort sortiment inom hemelektronik, hem & hushåll samt andra roliga produktområden som NetOnNet erbjuder.

– Vi letar kontinuerligt efter nya intressanta områden för att expandera vårt koncept och läget vi fått i Uddevalla passar oss perfekt då vi länge velat etablera oss inom detta starka handelsområde. Många Uddevallabor är redan kunder hos oss och vi gläder oss åt att kunna erbjuda boende i regionen en Lagershop med samma låga priser som på Internet. Vi vet att vårt unika handelskoncept och våra låga priser är uppskattade av de flesta och det är alltid extra roligt att presentera konceptet till nya kunder, säger Harald Ennen, VD på NetOnNet.

NetOnNet har idag femton Lagershopar belägna i Borås, Ullared, Malmö, Stockholm/Veddesta, Stockholm/Slagsta, Göteborg, Kalmar, Örebro, Linköping, Västerås, Helsingborg, Uppsala, Umeå, Kristianstad och Jönköping.
Etiketter: netonnet

Nyhetsarkiv