Boxer i Utsikt Bredbands fibernät

Pressmeddelande från Boxer:
Boxer blir tjänsteleverantör i Utsikt Bredbands nät för att leverera bredbandstjänster via fiber. Från och med början av februari kan Boxer erbjuda tjänster till cirka 40000 hushåll i Linköping, Mjölby och Katrineholm.

– Boxer jobbar hela tiden för att ge fler möjlighet till bra bredband och friare TV-tittande, därför är det roligt att vi nu kommer kunna erbjuda telefon, fiber och TV till boende i dessa kommuner, säger Jonas Lönnquist, VD Boxer.

Boxer erbjuder som enda leverantör TV via antenn och via fiber, på så sätt kan tittarna få tillgång till TV i princip oavsett om de är hemma, på resa eller i stugan.

– Boxer ska ha TV för alla, överallt och när tittarna vill ha det. Därför har vi lanserat TV via fiber, och dessutom ingår titta överallt via Boxers app i alla våra paket, oavsett om du som kund använder antenn eller fiber, fortsätter Jonas Lönnquist.

– Vi är glada att Boxer blir tjänsteleverantör i vårt fibernät. Vi bygger kontinuerligt ut nätet och efterfrågan från våra kunder ökar hela tiden. Det är därför bra att få in leverantörer som kan erbjuda ett brett utbud av bredbandstjänster, säger Jörgen Svärdh, vd Utsikt Bredband.
Etiketter: boxer utsikt bredband

Nyhetsarkiv