SIBA öppnar ny butik i Östersund

Pressmeddelande från SIBA:
Till hösten kommer SIBA till Östersund och slår upp portarna för en ny SIBA-butik i staden. Det blir SIBAs första etableringen i Östersund och den nya butiken kommer att bli SIBA Sveriges nordligaste butik någonsin.

– Vi räknar med att den nya butiken kommer att kunna drivas av cirka tio personer och vi ser fram emot att utöka SIBA-familjen med serviceorienterade Östersundsbor, vilka vi tror kommer att bli ett friskt tillskott till vår härliga familj. Vi ser fram emot att kunna erbjuda vår uppskattade personliga service och våra låga priser till alla som bor eller besöker orten, säger Susanne Ehnbåge, VD SIBA AB.

Den nya butiken i Östersund kommer att vara belägen på området Lillänge med enkel åtkomst från både E14 och E45 och på bästa läge i nya etappen av Lillänge. Området genomgår en rejäl ansiktslyftning samt utbyggnad och har växt kraftigt under ett antal år.

NHP Sverige äger och utvecklar handelsplatsen som idag inrymmer bland annat Jula, XXL, ICA och Systembolaget. Under våren öppnar även Intersport samt Landbys Jakt & Fiskeservice på området.

– Hemelektronik älskas av människor i alla åldrar och det är mycket glädjande att SIBA stärker handelsplatsen med sitt starka varumärke inom detta område. Är övertygad om att etableringen kommer att uppskattas av såväl nuvarande men även nya besökare till handelsområdet, säger Ola Novén, Projektledare på NHP Sverige.

– SIBA har många kunder i Östersund och med en fysisk butik på orten kan dessa kunder få en ännu personligare kontakt med SIBAs varumärke, medarbetare och breda sortiment. Vi har en positiv tro på staden såväl som handelsområdet och har länge haft ögonen på ett läge för en etablering i Östersund och det känns som att vi lyckats träffa rätt, säger SIBAs försäljningschef, Urban Solander.
Etiketter: siba nhp

Nyhetsarkiv