Media Markt Retailer of the year 2015

Pressmeddelande från Media Markt:
Media Markt var en av de stora vinnarna på mobilgalan i går där 2015 års bästa produkter, företag och tjänster utsågs. Media Markt vann pris som bästa återförsäljare - Retailer of the year, med motiveringen; störst utbud, god service, kunnig och hjälpsam personal.

– Vi är otroligt stolta över att Mobil.se har utnämnt oss till årets återförsäljare. Det är fantastiskt roligt och visar att vårt hårda arbete med att tillgodose våra kunders behov inom såväl service som utbud har gett resultat, Säger Tahero Nori, Media Markts innovationschef, som var på plats för att emot priset.

Under kvällen delades över 20 priser ut till olika tjänster och företag. Juryn bestod av mobilexperter, branschfolk och journalister som valt ut vinnare i kategorierna årets retailer, årets innovation, årets utvecklare, årets start up med flera. Prisutdelningen bestod även av läsarnas pris där mobil.se:s läsare bland annat hade röstat fram årets smartphone och årets smartwatch.

– Vi kommer att förvalta denna fina utmärkelse och uppmärksamma våra duktiga säljare. Utmärkelsen är ett bevis på ett fantastik teamwork hos oss på Media Markt. Vi kan bara säga ”bravo och tack” till vår personal som lyckats ta till sig och förmedla vår kärlek till det senaste inom telefoni och hemelektronik, Säger Media Markts VD Per Kaufmann.

Nominerade i kategorin årets retailer var Media Markt, Elgiganten, Telia och Tele2. Under året har Mobil.se:s redaktion besökt de olika telebutikerna och elektronikvaruhusen i skepnaden av en Mystery Shopper.

– Vi har kikat på helhetsintrycket i butikerna, hur personalen har mottagit oss som kund, service, sortiment, operatörsutbud och produktkunskap. Media Markt stod ut gentemot sina konkurrenter där vi upplevde att både sortiment, produktkunskap samt trovärdigheten bland säljarna var mycket hög. Media Markt imponerade även med sitt breda sortiment på innovativa accessoarer till smartphones och surfplattor, berättar Daniel Hessel, chefredaktör på Mobil och mobil.se.
Etiketter: media markt mobil

Nyhetsarkiv