VivoLink kablar för AV-proffs

Pressmeddelande från EET Europarts:
EET Europarts introducerar ett nytt produktvarumärke med ett brett utbud av klassens bästa kablar för professionella AV-installationer.

VivoLink är namnet på ett nytt kvalitetsmärke som erbjuder en rad professionella kablar inklusive: HDMI, Displayport, DVI, VGA, Mini Jack, RCA, USB, RS232, högtalarkablar (Raw) och adaptrar.

– Vad vi ofta hör från professionella kunders erfarenheter är att även dyra och välkända A-märkeskablar, som förväntas ha en hög och stabil kvalitet, tyvärr har för mycket varierande och dålig kvalitet. Ett skäl till detta är att många leverantörer växlar mellan olika tillverkare, och råvarorna och delarna varierar därför i kvalitet, från en leverantör till en annan, säger Jesper Aarestrup, Sales Director, VivoLink, hos EET Group.

Kablar med dålig kvalitet kan orsaka en hel del onödig och tidskrävande support av produkter och installationer, som i själva verket inte beror på brister i produkterna eller i installationen, utan endast beror på användningen av kablar med dåliga anslutningar eller dålig skärmning.

Vivolink är utvecklat och designat för att möta de professionella AV-användarnas behov och krav på hög och tillförlitlig kvalitet, för att säkerställa hög prestanda i sina anläggningar.

– Med VivoLink-sortimentet vill vi se till att våra professionella kunder får enhetliga och stabila kabelprodukter, tillverkade av högkvalitativa komponenter, som produceras av samma tillverkare varje gång, säger Jesper Aarestrup.

Just nu innehåller VivoLink-sortimentet kabel- och tillbehörsserier som inkluderar: HDMI-kablar, Displayport-kablar, DVI-kablar, VGA-kablar, Mini Jack-kablar, RCA-kablar, USB-kablar, RS232-kablar, högtalarkablar (Raw) och adaptrar. Längre fram kommer VivoLink introducera nya produktkategorier, med en liknande high-end Pro-AV-kvalitet, såsom: uttagspaneler & vägganslutningar, styrenheter, whiteboard och aktiva högtalare.
Etiketter: eet europarts vivolink

Nyhetsarkiv