Ljud & Bild gratis på iPad och Android

Pressmeddelande från Ljud & Bild:
För snart två år sedan lanserade vi vår unika digitalutgåva till iPad och Android och från och med januarinumret 2016 kommer den i en helt ny version.

Först och främst gör vi i samband med lanseringen av den nya versionen digitalutgåvan gratis för alla. Vi ändrar dessutom formatet (från liggande till stående), totalrenoverar layouten och förbättrar den digitala interaktionen med fler bilder och ännu mer videomaterial. Vi ger helt enkelt läsaren en betydligt bättre och mer lättläst upplevelse.

Ljud & Bild ges ut av Publish AS som de senaste åren har befäst sin position på marknaden och genomfört en rad strategiska uppköp. Ljud & Bild slogs ihop med Bild & Ljud Hemma, norska Hjemmekino och Watt och danska GEAR har tillkommit och under samma period har de tre webbplatserna haft en explosiv tillväxt.

I och med nylanseringen av de sex digitala utgåvorna stärker företaget ytterligare sitt grepp om den hemelektronikintresserade publiken i Skandinavien. Varje månad når den tryckta tidningen och digitalutgåvan av Ljud & Bild sammanlagt cirka 816000 unika läsare.

Det första gratisnumret av Ljud & Bild till iPad och Android kan laddas ner från App Store och Google Play nu.
Etiketter: ljud & bild

Nyhetsarkiv