Canvac AB fusioneras i EEL AB

I mars 2014 förvärvade EEL AB försäljningsbolaget Canvac AB. Syftet med detta var främst ett strategiskt viktigt steg i EELs ambition att växa som bolag. I december 2015 meddelade EEL följande:

– Med Canvac har vi fått tillgång till ett eget, inarbetat varumärke och en egen säljorganisation. Under det gångna året har vi genomlyst de fördelar en fusion av EEL och Canvac skulle innebära och vi har nu tagit beslutet att genomföra en bolagsfusion fullt ut, säger Christian Borell, VD på EEL AB.

I Mariestad kommer personalen fortsatt hantera eftermarknad, reservdelar och tester av nya produkter.

– I och med bolagens fusionering kommer verksamheten självklart till viss del omstruktureras. En del produkter flyttas till EELs lager i Örebro, i Mariestad kommer verksamheten att utvecklas kring vår satsning gällande sourcing av produkter under eget varumärke. Antalet anställda i Mariestad kommer att inte att förändras, säger Christian Borell.
Etiketter: eel canvac

Nyhetsarkiv