Hår fullt av lyster

Det skandinaviska vädret lämnar inga garantier för hår med felfri finish. Detta i kombination med intensiva dagar kräver produkter som kan tas med i väskan och användas oavsett hur vardagen ser ut, anger Bosch, och berättar att de med den innovativa teknologin Quattro-Ion har utvecklat en hårborste som ger mjukt och glansigt hår on-the-go.

– Vi försöker ständigt lyssna på våra konsumenter och utveckla produkter som är anpassade efter deras behov. Att kunna gå från arbetsplats eller skola direkt till en kvällsaktivitet är alltmer vanligt, men det är inte alltid håret håller hela dagen. Quattro-Ion är till för just de här situationerna, där användaren ska kunna få ett stylat hår utan att behöva ta med sig otympliga redskap i väskan, säger Sanna Filipsson, kategoriansvarig för Personal Care.

Quattro-Ion har utrustats med ett unikt trestegssystem som enligt företaget lämnar torrt och frissigt hår mjukt och glansigt genom bara ett par borsttag. Bosch förklarar att hårborsten släpper ifrån sig negativa joner ur fyra källor som gemensamt arbetar för att motverka frissigt och statiskt hår, och genom de negativa jonerna neutraliseras håret och lämnas lent och glansigt utan att vara uttorkande, till skillnad från traditionella värmeverktyg.

– Med Quattro-Ion vill vi ge användaren en innovativ produkt som kan bidra till en enklare vardag. När vi utvecklade produkten så var det viktigt att den lätt kunde följa med i en aktiv livsstil, därför är Quattro-Ion helt sladdlös. Med hjälp av de fyra joniseringskanalerna kan användaren uppnå ett glansigt resultat utan att slita på håret, säger Sanna Filipsson.

Quattro-Ion lanseras på Coop i vecka 8 och finns i övriga butiker från april 2016.
Etiketter: bosch

Nyhetsarkiv