Apple mest eftersökt inom begagnathandeln

Pressmeddelande från Blocket:
Teknikprylar är som vanligt hett eftertraktade på begagnatmarknaden och Blocket har nu sammanställt de mest eftersökta produkterna och varumärkena 2015. Inom kategorin Elektronik framträder Apple som det överlägset mest eftersökta varumärket, följt av Bose och Bang & Olufsen. Årets raket är Sonos.

– Intresset för begagnade telefoner, surfplattor, TV-apparater och spelkonsoler är enormt. Tyvärr är det fortfarande ganska många som låter gamla teknikprylar ligga hemma i byrålådan. Där gör de ingen nytta. Den genomsnittliga mobiltelefonen säljs för 2814 kr på Blocket så det finns bra med pengar att tjäna. Dessutom gör både köpare och säljare miljön en tjänst när de handlar begagnat, säger Linnéa Aguero, pressansvarig på Blocket.

Mest sökt i elektronikkategorin 2015:
1. Ipad
2. Bose
3. Iphone
4. Bang & Olufsen
5. PS4
6. Nikon
7. MacBook
8. Sonos
9. Pioneer
10. Samsung

– Bland bevakningarna ser vi att män i högre utsträckning letar ljudprodukter medan kvinnor söker mer efter mobiltelefoner, fortsätter Linnéa Aguero.
Etiketter: blocket

Nyhetsarkiv