Ny innovativ ugnsserie från Gorenje

Gorenje Group lanserade i slutet av 2015 en av sina största kampanjer någonsin; en all-nordisk kampanj med namnet ”Bäst på bröd”. Kampanjen följer släppet av företagets hittills mest innovativa inbyggnadsugn, HomeCHEF, som enligt företaget har specialiserats för det ökande antalet människor som älskar bakning och matupplevelser. Den nya generationens ugnar kombinerar den patenterade HomeMade-designen med den patenterade uppvärmningstekniken MultiFlow 360°, för en jämn varmluftscirkulation och utmärkt kulinariskt resultat.

Serien anges vara utformad för att passa perfekt in i den nordiska kökstrenden. Kampanjen syftar till att förenkla bakningsupplevelsen, precis som andra nyligen lanserade vitvaror från Gorenje Group. Ambitionen är att få nordbor att baka ännu mer och bättre än de någonsin gjort tidigare.

HomeCHEF är namnet på senaste generationens inbyggda köksmaskiner från Gorenje och anges ha en unik kombination av optimal funktionalitet med perfekt design.

Under det senaste årtiondet har bakning blivit allt mer populärt i Norden. Från att ha gått från ett intresse som lockat fåtal personer har bakning blivit något som många människor oavsett ålder älskar att göra. Men bakning kräver dock stora utgifter, anger Gorenje, som menar att det handlar om pengar till redskap, apparater som ska spara tid och kokböcker som ska inspirera. En ny tid med ny efterfrågan har gett upphov till en ny typ av hushållsapparater, enligt Gorenje som menar att det nu kulminerar i en rad nya inbyggnadsugnar från Gorenje med den mest innovativa tekniken som finns.

Inspirerad av traditionella stenugnar är HomeCHEF från Gorenje en rymligare ugn med värmeteknologin Multiflow 360° som skall garantera optimal cirkulation av värme och ånga i ugnen. HomeCHEF har dessutom funktionen PerfectGrill som skall garantera att maten blir både krispig på utsidan och mjuk på insidan.
Utöver detta har ugnarna i serien en Touch Pad med färgdisplay som låter användaren ställa in ugnen samt en integrerad dator som ger förslag på nya recept. Man kan även skapa sina egna program och ungen kommer alltid att komma ihåg användarens favoritrecept.

Utöver de automatiska tillagningsprogrammen finns ett Step by Step matlagningsläge som ger användaren full möjlighet att på förhand ställa in flera tillagningssteg i följd. När hela processen är inställd behövs inga manuella justeringar eller ändringar. Detta skall ge en bekymmersfri matlagning och lämna användarna med mer fritid för familj och nöje.
Etiketter: gorenje

Nyhetsarkiv