Huawei väljer Stockholm

Pressmeddelande från Huawei:
2016 års European Business Driven Data Center med Huawei äger rum i Stockholm den 21-22 januari. Att kinesiska Huawei väljer att hålla sin kongress i Stockholm visar på Sveriges kunskap, framåtanda och utveckling i IT-branschen.

Kongressen lockar fler än 200 experter inom industrin från hela Europa. Några av talarna på plats representerar företag och organisationer som Intel, Gartner och OpenStack. Under två dagar erbjuder Huawei en interaktiv plattform där de delar med sig av kommande trender, strategier samt det framtida arbetet och utvecklingen för Multi-Tenant Data Center (MTDC).

Under kongressen visar Huawei upp sin MTDC-lösning och presenterar exempel på hur den används på bästa sätt. Guan Jun, VD för Huawei CEE & Nordic European Region Enterprise Business Group, delar med sig av företagets tillväxt inom MTDC marknaden i CEE & Nordic European-regionen. Liang Yongjian, VD för Huawei Enterprise Business Group, delar bland annat med sig av Huaweis övergripande strategi för MTDC och framtida utveckling.

I den rådande Internet-eran behöver företagen bättre stödsystem för att hålla sig relevanta och konkurrenskraftiga på marknaden. Därför är ett molnbaserat datacenter för stödsystem högsta prioritet för Huawei. Traditionella datacenternätverk är både svåra att hantera och underhålla men även utmanande att expandera. Dessutom hindrar traditionella nätverk snabb tillväxt, därför är Agile Software Defined Network (SDN) en viktig och snabbt framskridande trend.
Huaweis Distributed Cloud Data Center (DC²)-lösning tillämpar dess CloudEngine-switchar för att ge ett DC nätverk med snabb driftsättning, enkel O&M och elastisk expansion. Huawei integrerar också ett brett utbud av transmissions, routing, säkerhet och nätverkshanteringsprodukter för att bygga upp en ”one-stop-DC”-nätverkslösning.
Etiketter: huawei

Nyhetsarkiv