Puro Sport Collection

Elektronikprodukter för sport och träning säljer som aldrig förr och nu kan du komma i form med en spännande serie nyheter från Puro, anger Aurora Group som distribuerar Puro, och berättar att det italienska märket bland annat tagit fram ett lysande säkerhetsarmband för motionsträning, en smart Fit Watch och flera olika hörlurar för löpträning, fitness och simning.

Puro Fitness & Sleep Tracker är ett smart gummiarmband som loggar aktiviteter och rörelser under hela dygnet, beräknar antal brända kalorier, sömnrytm och mycket mera. Armbandet fungerar med den inbyggda Fit Watch-appen till smartphone och surfplatta och ansluts enkelt till alla Bluetooth-enheter. Det är vind- och vattentåligt och har USB-uttag samt display i en och samma enhet, så man kan ta ut kontakten och ansluta direkt till datorn. Armbandet finns i flera färger.

Puro Universal Safety LED Shoeclip/Armband är konstant lysande eller blinkande LED-clip som fästs på löparskon/överarmen, så att man syns i mörker. De klarar upp till 130 timmar på ett batteri.

Puro Sport In-Ear är lätta in-ear hörlurar för alla typer av sport och träning, med 120 cm platt och trasselfri kabel, fjärrkontroll och mikrofon – så man snabbt kan svara i telefon när man tränar. Det finns även en något större modell med flexibla öronbyglar och ytterligare en modell som är helt vattentät och klarar en meters vattendjup.
Etiketter: puro aurora group

Produktnyhetsarkiv