Nytt strykjärn löser mångas problem

En undersökning från Bosch visar att många är rädda för att glömma stänga av strykjärnet när de åker hemifrån. Nu kan man släppa den tanken, eftersom Bosch strykjärn med SensorSecure automatiskt stängs av så fort man släpper taget.

Enligt en nordisk undersökning från Bosch (utförd av M3 Research för BSH, i Sverige, Norge, Danmark och Finland, Juli 2015) har många vid något tillfälle varit osäkra på om de lämnat hemmet utan att stänga av strykjärnet. Bosch SensorSecure strykjärn löser problemet genom att en sensor registrerar när man använder strykjärnet. Så fort man släpper handtaget stänger SensorSecure av sig. Strykjärnet värms upp lika snabbt när du börjar stryka igen.

– Mer än hälften av respondenterna i undersökningen ansåg att det var viktigt att strykjärnet värms upp snabbt. Drygt hälften tyckte dessutom att automatisk avstängning är viktigt. Vårt nya strykjärn löser alltihop, säger Angela Gustafsson Redén, Bosch Siemens SDA Nordic Sales Marketing Manager.

Strykjärnet har inte bara smart av och på funktion, utan även funktioner som tar hand om kläderna, som till exempel AntiShine, som skall säkerställa att dina mörka kläder inte blir glansiga trots höga temperaturer, samtidigt som det anges vara extra skonsamt mot ömtåliga material. Med i-Temp behöver man inte sortera kläderna man ska stryka, funktionen är smart och fungerar för alla material, enligt Bosch. Strykjärnets precisa front skall göra det enkelt att stryka runt knappar och blixtlås, och stryksulan har behandlats för att vara extra slitstark och undvika repor.

Bosch SensorSecure finns hos följande strykjärn: TDI902431E, TDA702421E, TDA5024210, TDA3024210 och TDA1024210.
Etiketter: bosch

Nyhetsarkiv