Fler tillbehör för actionkameror

Försäljningen av actionkameror fortsätter växa kraftigt och under perioden 1/1-30/7 2015 är den upp med 75 procent jämfört med föregående år, detta samtidigt som traditionella kameror fortsätter tappa. I spåren av det ändras också vilka tillbehör som säljs. Focus Nordic, som är störst i Norden och Baltikum på just tillbehör, stärker därför sitt produktsortiment med GoPole som är världens ledande varumärke på just actionkamera-tillbehör.

– Vi är mycket glada att få komplettera vårt redan stora sortiment med GoPole. Vi har redan en stark försäljning inom detta segment med varumärken som Joby, UKPro, Hähnel, MyMyk och Lowepro. Med GoPole som tillägg blir vi ännu starkare, säger Henrik Wernbo, produktchef hos Focus Nordic.

GoPole grundades 2010 och är ledande när det gäller tillbehör till GoPro-kameror. Produkterna är självklara val för många utövare av actionsport och säljs i över 50 länder. Focus Nordic kommer från och med nu att sköta distributionen i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Estland, Lettland, Litauen, Island,Färöarna och Grönland.
Etiketter: focus nordic gopole

Produktnyhetsarkiv