Automatisk dosering

Med i-Dos doseras automatiskt den rätta mängden flytande tvättmedel som behövs för varje tvätt, baserat på vilket program som används, tvättmängd och hur smutsig tvätten är, anger Siemens, och berättar att det räcker med att du sorterar din tvätt och fyller på det flytande tvättmedlet en gång i månaden, i-Dos-systemet gör resten av jobbet så att du har mer tid för annat.

Vi är ofta osäkra på hur mycket tvättmedel vi ska använda, där både användning av för mycket och för lite tvättmedel kan innebära konsekvenser. Underdosering kan medföra att vit tvätt blir grå, riskera att ”bränna” in fläckar så att de aldrig försvinner och lämna tvätten illaluktande. Å andra sidan leder överdosering till högre risk för allergier och synliga tvättmedelsrester på kläderna. För mycket tvättmedel kan även innebära extra sköljningar som både slösar på vatten och ökar kostnaden per tvätt.

– Det här är definitivt ett stort steg framåt när det kommer till att ta hand om både dina kläder och miljön. Det smarta doseringssystemet i-Dos från Siemens frigör värdefull tid för våra konsumenter, tid de kan spendera med vänner och familj, istället för att fastna med tvätten, säger Stephane Garrido, Senior Product Manager Laundry Siemens.

Tvättmaskiner med det automatiska doseringssystemet i-Dos är stjärnorna i Siemens tvättmaskinssortiment – iSensoric. Med innovativ sensorteknologi erbjuder iSensoric smarta funktioner som gör tvätten enklare, mer flexibel och bekvämare än någonsin tidigare, anger företaget.
Etiketter: siemens

Nyhetsarkiv