Sonos nya flaggskepp

Den nya Play:5 levererar en lyssnarupplevelse som ligger närmare än någonsin tidigare hur varje ljudspår lät när det spelades in i studion, anger Sonos, och berättar att den är byggd med sex synkroniserade, specialdesignade högtalarelement. Konfigurationen skall skapa en ljudbild som är betydligt bredare än väntat från en enda högtalare.

Funktionellt har varje detalj betydelse, även placeringen av de närapå 60?000 individuellt borrade hålen i grillen.

De nya touchkontrollerna skall erbjuda ett intuitivt och enkelt sätt att spela, pausa, ändra volymen och byta spår. Play:5 kan ställas både horisontellt eller vertikalt och tillsammans med Trueplay-justering skall den ge ett ljud som är bäst i klassen oavsett placering och rum. Play:5 är tillgänglig i matt svart och matt vit finish.
Etiketter: sonos

Produktnyhetsarkiv