Förnyad serie matavfallskvarnar

InSinkErator har uppdaterat sin serie av matavfallskvarnar – M-serien. Serien anges vara utvecklad för att passa hushåll av alla storlekar och budgetar, vilket skall göra den perfekt för såväl mindre som större hushåll.

En matavfallskvarn gör det möjligt att göra sig av med matavfall på ett snabbt, effektivt och hygieniskt sätt – dessutom tar man bort risken för dålig lukt och bakterier i köket genom att slippa förvara organiskt avfall under diskbänken, anger företaget, och berättar att deras matavfallskvarnar är utrustade med slipelement tillverkade av rostfritt stål av högsta kvalitet, som enkelt maler ner matavfall till små partiklar och spolar ner det i avloppet.

Malningsprocessen är säker, utan användning av vassa knivar eller blad. Avfallet spolas vidare till vattenreningsverket där det kan omvandlas till gödningsmedel eller rötas till biogas som används som bränsle eller för uppvärmning.
Den förnyade M-serien består av tre matavfallskvarnar - M46, M56 och M66 - som får plats under diskbänken och anges vara enkla och snabba att installera.

– En matavfallskvarn är perfekt för hantering av organiskt avfall i moderna hem. Det är ett enkelt och snabbt sätt att göra sig av med matavfall, vilket innebär att man spar på såväl plats, tid och energi, samtidigt som man slipper gå ut med illaluktande sopor. Med den förnyade M-serien blir det nu möjligt för fler att ha råd med denna vardagslyx, säger Linda Phoutthasak, europeisk marknadschef på InSinkErator.
Etiketter: insinkerator

Nyhetsarkiv