Boxer tecknar avtal med MittNät

Pressmeddelande från Boxer:
Boxer har tecknat ett avtal med MittNät om att leverera tjänster över fiber i sju kommunala stadsnät. Från och med 1 februari kan Boxer erbjuda tjänster till 15000 befintliga noder i ett befolkningsunivers om dryga 162000 i Karlstad, Åmål, Munkfors, Vansbro, Forshaga, Hammarö och Arvika.

– Boxer jobbar hela tiden för att ge fler möjlighet till bra bredband och friare tv-tittande, därför är det roligt att vi nu kommer kunna erbjuda telefon, internet och tv till boende i dessa sju kommuner, säger Jonas Lönnquist, VD Boxer.

– Stadsnätsverksamheten står högt på den kommunala agendan med planerade totala investeringar om ca 120 MSEK i fibernät under 2016 vilket inkluderar ambitiösa expansionsplaner att fibrera hushåll och företag på landsbygd och tätort. Boxers erbjudande som enda leverantör av TV via antenn och via fiber är ett intressant koncept som vi ser fram emot att sälja på vår marknad, säger Hafsteinn Jonsson, VD MittNät tillika Stadsnätschef i Karlstad.

– Boxer ska ha TV för alla, överallt och när tittarna vill ha det. Därför har vi lanserat streaming-TV via fiber, och dessutom ingår titta överallt via Boxers app i alla våra paket, oavsett om du som kund använder antenn eller fiber, säger Jonas Lönnquist.

Sedan tidigare har MittNät lanserat flera nya tjänster till privatpersoner och företag men önskar nu stärka innehållet med Boxers erbjudande, som kompletterar den befintliga portföljen.
Etiketter: boxer

Nyhetsarkiv