Kraftfull blender

Blend-X är en ny serie blenders från Kenwood som skall leverera långt över förväntan. Seriens toppmodell, Blend-X Pro, anges vara den mest kraftfulla och intelligenta blender som Kenwood någonsin utvecklat. Med ett enkelt tryck krossar den is till drinkar, mixar en hälsosam smoothie, maler färska kaffebönor, hackar en salsa eller mixar en nyttig barnmatspure.

Blend X-Pro har 1400 watts motor och är försedd med ett knivbladssystem framtaget av Kenwood, Multizone Blade Technology, som är fördelat på tre olika plan. Knivbladens placering gör att de produkter som blandas är i kontakt med knivarna hela tiden och därför rörs om ordentligt, berättar företaget. Blend X-Pro har sex förinställda program samtidigt som det går att justera hastigheten manuellt eller använda pulsfunktionen. Blendern är försedd med en glasbägare på 1,6 liter.
Etiketter: kenwood

Nyhetsarkiv