EEL Holding byter namn till ELON Group

Pressmeddelande från EEL:
Vid en extra bolagsstämma den 16 december beslutades att EEL Holding AB kommer att ändra bolagsnamn till ELON Group AB.

VD och koncernchef Christer Larsson kommenterar förändringen:
”Att genomföra detta namnbyte är en del i vår långsiktiga strategi där vi ser oss som en internationell koncern. Vi kan konstatera att varumärket ELON är starkt och har en hög igenkänningsgrad hos konsument, såväl nationellt som inom Norden. Vi anser därför att användandet av ELON som varumärke på koncernnivå ger oss en möjlighet att göra större avtryck och ta ett kraftigare grepp om marknaden. Vi blir tydligare, helt enkelt.”

I ELON Group verkar bolagen EEL AB med fackhandelskedjorna ELON och Elkedjan, elektriker- och installationsverksamheten EEL Teknik AB, den norska hemelektronikkedjan Euronics Norge AS samt FDT AB som utvecklar och levererar butik- och affärsdatalösningar.
Etiketter: eel elon

Nyhetsarkiv