Vision om smarta städer och trafik

Pressmeddelande från CES:
Under rubriken Bortom smarta städer: Framtidens Urban Mobility kommer en keynote panel bestående av USA:s transportminister och chefer från Bosch, Qualcomm, Mobileye och MIT, torsdagen 7 Januari på 11 West Gate Theater på CES 2016 fokusera på möjligheter att inom en snar framtid ha förarlösa bilar och bussar, hämtning på begäran och mycket mer.

Panelen styrs av Kent Larson, chef för Changing Places Group vid Massachusetts Institute of Technology, MIT, och panelen är:
* Dr. Volkmar Denner, VD och CTO, Robert Bosch GmbH.
* Minister Anthony Foxx, US Department of Transportation.
* Steve Mollenkopf, VD, Qualcomm Incorporated.
* Professor Amnon Shashua, medgrundare, CTO och ordförande, Mobileye.

– I takt med att antalet bilar ansluten stiger, kommer tekniken att lösa transportproblemen i storstäderna. Denna all-star panel kommer att ge oss en inblick i hur tekniken nu och i framtiden kommer att ändra rörligheten i städerna, säger Gary Shapiro, VD och koncernchef, Consumer Technology Association, som anordnar CES.

Information om CES finns på www.cesweb.org
Etiketter: cta ces

Nyhetsarkiv