Media Markt förutspår rekordjul

Pressmeddelande från Media Markt:
Julhandeln har dragit igång på allvar och en färsk undersökning från HUI visar att elektronikbranschen är den stora vinnaren. För Media Markt har julen börjat mycket bra och man förutspår att än en gång överträffa tidigare års försäljning.

Ett första tecken på en positiv julhandel var Årets julklapp, robotdammsugaren, som hos Media Markt ökat med 140 procent i försäljning efter utmärkelsen. Även spel, konsoler och hörlurar ser ut att bli flitigt återkommande under julgranen.

– Årets julhandeln ser ut att bli en riktig elektronikjul. Vi har laddat med generösa öppettider och extrainsatt personal för att underlätta för våra kunder. När julhandeln är som mest hektisk är det många som vill ha hjälp i varuhusen. Våra duktiga säljare kommer guida kunden till bra julklappsköp. Kunder kan även ta hjälp av vår julklappshjälp, den magiska julkulan som man hittar på mediamarkt.se. Julkulan är ett kul sätt att hitta rätt julklappar på mediamarkt.se, Säger Per Kaufmann på Media Markt.

Många gör sina julklappsinköp bara några dagar innan julafton, och för att kunna göra sina inköp online garanterar Media Markt att beställningar via mediamarkt.se så sent som den 21 december, kl 15.45 kommer att levereras i tid till julafton. (gäller för varor som finns i lager samt kan levereras med postpaket.)

– I en allt mer hektisk vardag är det viktigt för oss att erbjuda våra kunder så bra möjligheter som möjligt att hitta rätt julklappar i julruschen, oavsett om man handlar i butik eller online, säger Per Kaufmann.
Etiketter: media markt

Nyhetsarkiv