En trio dammsugartillbehör

Electrolux nya serie dammsugartillbehör Perfect Care skall enkelt städa upp djurhår, rengöra bilinredning och ömtåliga föremål. Tillbehören finns i tre kit som komplement till dammsugarserien Ultra Collection, där modellerna UltraOne, UltraSilencer, UltraCaptic och UltraFlex ingår.

– Med Perfect Care har du dammsugartillbehör för varje situation. Städning ska aldrig behöva stå i vägen för din livstil, säger Malin Källström, produktchef för Electrolux Small Appliances.

Animal Care är ett kit specialdesignat för djurägare, och består av ett munstycke som snabbt avlägsnar hår och fibrer från mattor och möbler, samt den roterande borsten MiniTurbo, som anges vara varsam mot möbelklädsel men samtidigt effektiv mot damm och djurhår.

Delicate Care är en trio verktyg som försiktigt rengör ömtåliga ägodelar. Ett borstmunstycke möjliggör varsam dammsugning av allt från lampskärmar till känsliga gardiner, möbelmunstycket tar bort fibrer och partiklar från möbelklädsel och en premium-microfiberduk skall fungera på alla typer av ytor.

Clean and Tidy är ett kit för alla ytor ovanför golvet. Utöver Miniturbo-munstycket och borsten för att dammsuga ömtåliga föremål inkluderas även ett flexibelt verktyg med löstagbart borsthuvud för att nå trånga hörn, mellan bilsäten och i andra skrymslen.
Etiketter: electrolux

Nyhetsarkiv