Strykstation för alla material

Med Brauns strykstationsserie CareStyle5 kan man förvänta sig ett perfekt resultat, oavsett vilket material man stryker, anger företaget, och berättar att strykstationerna har försetts med en Eloxal 3D BackGlide stryksula som är den första av sitt slag som kan stryka över alla hinder – knappar, blixtlås och sömmar, utan problem.

Ångstationenerna har en större ångvolym jämfört med ångstrykjärn. I kombination med ett högre tryck tränger ångan in i tyget på ett finfördelat sätt vilket skall göra strykningen snabb och lätt.

Braun Eloxal 3D är den första stryksula som kombinerar den särskilda beläggningen med en unik kurvform som anges garantera 360-gradig glidförmåga i alla riktningar.

Den smarta iCare teknologin justerar temperaturen automatiskt och i kombination med ett textilskydd anpassar sig strykstationen efter vilket tyg som ska strykas, från tunna och fina till grövre tyger, anger Braun.

Strykstationerna har även funktioner som till exempel digital display, automatisk avstängning efter tio minuter och enkel kalkrengöring.

De fem produkter som ingår i CareStyle 5-serien är CareStyle 5 IS5022, IS5042, IS5043, IS5044 och IS5056.
Etiketter: braun

Nyhetsarkiv