SES & Viasat förlänger samarbete

Pressmeddelande från SES:
SES S.A. (NYSE Euronext Paris och Luxembourg Stock Exchange: SESG) meddelar idag att betal-TV operatören Viasat , ägt av MTG gruppen, har förlängt sitt samarbete med satellitoperatören SES, för distribution av Viasats cirka 230 TV-kanaler över Norden och Baltikum. Avtalet är ett stor steg mot att säkra en långsiktig affärsrelation i regionen.

Viasat sänder fri- och betal TV kanaler i standardformat och i HD-format. SES kommer att fortsätta att sända alla existerande Viasat-kanaler via satelliterna ASTRA 4A och SES-5 på positionen 5 grader öst, över de nordiska och baltiska länderna.

– Viasat har varit en långsiktig partner till oss, sedan mitten på 1990-talet och vi är mycket glada över att Viasat visar förtroende för fortsatt expansion framåt tillsammans med SES. Förlängningen av avtalet visar att satellit spelar en viktig roll för TV-distribution både nu och framgent, säger Håkan Sjödin, Vice President Sales, Nordic, Baltic and Eastern Europe.
Etiketter: ses viasat

Nyhetsarkiv