Kylskåp med 49” display

LG lanserar Transparent Cooler – ett kylskåp med en 49-tums Full HD LCD-skärm i dörren samt inbyggda högtalare på 2 x 10 watt. Med LG Transparent Cooler kan butiker och restauranger visa dynamisk reklam på en yta som tidigare inte använts eller varit helt statisk.

– I de flesta fall är kylskåpsdörrar i restauranger och butiker en exponeringsyta som inte utnyttjas alls. Med LG Transparent Cooler blir kylen ett naturligt blickfång i butiken eller restaurangen, som kan utnyttjas för att visa rörligt innehåll och som snabbt och enkelt kan anpassas för exempelvis kampanjer, säger Fredrik Lundqvist, Nordic Marketing Manager Information Display på LG Electronics.

Den 49 tum stora IPS LCD-skärmen har försetts med LG:s senaste bildskärmsteknik kallad M+. Med denna teknik har genomskinligheten ökats avsevärt så att innehållet i kylen klart kan ses genom skärmen. En inbyggd sensor känner av om någon står nära kylen och gör då reklammaterialet på skärmen mer genomskinligt så att kunden lättare ser vad som finns inuti kylskåpet. Om ingen står nära kylen så minskas transparensen så att det rörliga videomaterialet som visas på skärmen prioriteras och blir tydligare.

Innehåll kan spelas upp på kylskåpsdörren på två sätt. Det första alternativet är att koppla en mediespelare eller dator direkt till kylskåpet via HDMI. Det andra alternativet är att utnyttja den inbyggda LG webOS for Signage-plattformen, som tillsammans med tillämpningar från företag såsom Smartsign eller Dise ger möjlighet att styra innehållet på ett eller flera kylskåp samtidigt.
Kylskåpet är på 479 liter och har yttermåtten 73 x 66 x 183 cm.
Etiketter: lg

Nyhetsarkiv