Konferenstelefon för 15 personer

Ett av tre telefonmöten försenas och störs på grund av tekniska problem och dåligt ljud. Därmed blir ofta samarbetet och effektiviteten lidande. Det visar en undersökning som Jabra har genomfört. Jabra Speak 810, den nyaste produkten i Jabra Speak-serien med över en miljon sålda enheter, anges minska problemen och bidrar till bättre samarbeten och ökad produktivitet under mötet.

– Jabra Speak-seriens framgång är ett bevis på att det finns behov av konferensenheter med bättre användarvänlighet och kvalitetsljud. Med Jabra Speak 810 i mötesrummet undviker företagen att telefonkonferenserna blir försenade och att medarbetarnas dyrbara tid går till spillo, berättar Bjørn Ekner, Sr. Director Global Product Marketing på Jabra.

Medan Jabra Speak 410 och 510 är utformade för mindre möten med två till fyra deltagare, är Jabra Speak 810 utvecklad speciellt för att skapa bättre mötesupplevelser för upp till femton deltagare. Jabra Speak 810 är plug & play och kan anslutas via USB, Bluetooth, NFC samt en 3,5mm-kontakt.

Jabra Speak 810 är utrustad med ZoomTalk som är en intelligent, riktningsstyrd mikrofonteknologi med en räckvidd på upp till fem meter som riktar in enhetens fyra mikrofoner efter mötesdeltagarnas röster och reducerar bakgrundsljud med digital ljudbehandling, anger företaget.
Etiketter: jabra

Produktnyhetsarkiv