Ditt unika kaffe med ett knapptryck

Smaken är unik och i allra högsta grad individuell. Därför har De’Longhi tagit fram en helautomatisk kaffemaskin som anges kombinera företagets mångåriga kaffeexpertis med högkvalitativ teknologi och elegant design – med ett enkelt knapptryck skapar man sin unika kaffe helt efter tycke och smak.

De’Longhi meddelar att man är den världsledande specialisten på espressomaskiner som alltid designar och tillverkar produkter med det lilla extra för att göra vardagens rutiner till härliga upplevelser.

Den nya helautomatiska kaffemaskinen Primadonna Elite erbjuder ett stort utbud av kaffedrycker, allt från espresso till latte macchiato, som alla går att anpassa efter den personliga smaken. Maskinen har försetts med LatteCrema systemet som anges garantera ett krämigt mjölkskum med en silkeslen konsistens och perfekt värme för alla möjliga kaffebaserade mjölkdrycker.

Via pekskärmen i färg kan man justera den förvalda kaffedryckens smak, arom, temperatur och mängd kaffe. Inställningarna sparas sedan i en profil som gör det enkelt att välja sin favoritdryck igen. Via en app kan man även styra maskinen via Bluetooth. I appen kan man läsa maskinens användarmanual, justera maskinens inställningar, inspireras av intressant kaffekunskap eller helt enkelt be maskinen att göra en kaffe.

Primadonna Elite från De’Longhi kommer i mars 2016 i två modeller – ECAM65055MS och ECAM65075MS.
Etiketter: delonghi

Nyhetsarkiv