Årets julklapp – bordsgrillen?

Lagom till julhandeln tog EEL:s produkt- och kategoriavdelning tillsammans med Elon och Elkedjan hjälp av HUI:s kriterier för Årets julklapp och konstaterade gemensamt att bordsgrillen är värd att lyftas.

– Vi umgås allt oftare i köket, matlagningen är en del av det sociala umgänget. Bordsgrillen är en kategori där vi hittar flera produkter som vi kan samlas kring, att likna vid en lägereld på matbordet. Med smörgåsgrillar, hamburgergrillar och raclettejärn kan den aktiva matlagningen bli enkel, social och riktigt trevlig, säger Elons marknadschef Andreas Vennerstrand.

Kategorin har lyft försäljningsmässigt under det senaste året, men har även rent tekniskt utvecklats en hel del. Idag hittar vi ett brett spann - från smörgåsgrillen till den mer komplexa grillen som utlovar perfekt resultat för biffen - vilket sannolikt gör att det finns en produkt för alla.

Både Elon och Elkedjan anger att de kommer att uppmärksamma bordsgrillar under hela december månad med bra erbjudanden och goda recept.
Etiketter: eel elon elkedjan

Nyhetsarkiv