Utvecklad sportblender

Empire berättar att C3 Mix&GO-serien fortsätter att generera mycket försäljning, att den populära produktserien innehåller några av sveriges mest sålda blenders och att den stora efterfrågan har lett till att företaget sedan lanseringen av den första Mix&GO-produkten valt att utveckla serien med fler och fler komplement för att produkten ska passa alla möjliga blendningsuppgifter kunden kan tänka sig.
Den första Mix&GO blendern finns i svart/silver och till produkten medföljer två behållare att kunna ta med när man är på språng, samt recept för att ge inspiration till nya smaksammansättningar.

När Empire såg den stora efterfrågan av produkterna tog de fram nya tillbehör till produkten – en variant som de är mycket stolta över är ett utökat paket som de kallar Mix&GO PRO. Det utökade produktpaketet är en 3-i-1 produkt, med blender, juicepress och kvarn – vilket innebär att den klarar att mixa, mala och pressa juice. En av dryckbehållarna (som är 50 cl stor, medan de två andra är på 75 cl) är en dubbelväggsbehållare gjord för att hålla drycken fräsch ännu längre.
Det rostfria knivbladet drivs av en motor på 300 watt och den har två hastigheter plus pulsfunktion. C3 Mix&GO behållare/flaskor är fria från Bisfenol A (BPA).
Etiketter: c3 empire

Nyhetsarkiv