Uppföljaren Flip 3

Harman har lanserat universalhögtalaren JBL Flip 3, som skall passa perfekt till att bära med sig på resan, till festen eller att bara ha hemma på altanen. Högtalaren är vattentålig och anges ha ett imponerande, överraskande kraftfullt ljud med en intensiv bas från två passiva baselement. Om man vill ha en ännu kraftfullare ljudupplevelse kan högtalaren dessutom, med ett enkelt knapptryck, kopplas samman med en rad andra JBL-högtalare med JBL Connect.

Designad utifrån den prisbelönta bärbara högtalaren JBL Flip 2 som grund, är JBL Flip 3 utrustad med en ny vattentålig design. JBL Flip 3 levererar kraftfullare ljud och fylligare bas med dubbla passiva baselement. Högtalaren kan också fungera som en högtalartelefon med eko- och brusreducerande mikrofon, för konferenssamtal. Batteriet anges räcka för upp till 10 timmars musik.

– JBL Flip 3 är nästa generations högtalare i den prisbelönade Flip-serien. Som en multifunktionell allvädershögtalare sprider den musik i alla delar av en musikälskares liv, från soliga morgnar till regniga kvällar – oavsett om man sitter vid poolen eller vid skrivbordet, säger Michael Mauser, President, Lifestyle Division, Harman.

JBL Flip 3 finns tillgänglig i åtta färger: svart, rött, orange, rosa, grått, blått, gult och blågrönt.
Etiketter: jbl harman

Produktnyhetsarkiv