BenQ ZOWIE inom e-sport

Pressmeddelande från BenQ:
BenQ har meddelat att varumärket ZOWIE kommer att representera företagets framtida gamingprodukter på marknaden.

Efter det senaste tillkännagivandet av sin investering i ZOWIE GEAR, har BenQ ytterligare visat sitt engagemang för e-sport genom att anta ZOWIE som det nya varumärket för sitt gamingrelaterade produktutbud. BenQ kommer att fortsätta att visa sitt engagemang för gaming genom att förse professionella spelare med förstklassiga gamingprodukter från ZOWIE.

Framöver kommer alla BenQ:s gamingprodukter att ingå under varumärket ZOWIE. Det innebär att både BenQ och ZOWIE kombinerar sina kärnkompetenser inom gamingprodukter och presenterar nya ZOWIE-märkta gamingprodukter med fokus på ergonomi och individanpassning som verkligen förbättrar spelarnas prestationer och spelglädje.
Etiketter: benq zowie

Nyhetsarkiv