EET Europarts & Bosch övervakning

Pressmeddelande från EET Europarts:
EET Europarts avdelning inom säkerhet och övervakning, EET Security, breddar sin produktportfölj med Bosch övervakning- och säkerhetsprodukter. Distributionsavtalet med Bosch kommer att stärka EET Europarts position som övervaknings- och säkerhetsdistributör.

Avtalet omfattar till att börja med distributionsrättigheter för de nordiska länderna.
Bosch Security Systems är en högkvalitativ tillverkare av säkerhets- och kommunikationsprodukter, lösningar och tjänster, inklusive IP och analoga kameror, skrivare och Management-mjukvaror, liksom Bosch larmsystem och detektorer.

– Vi stärker vår position ytterligare genom att lägga till Bosch övervakning- och säkerhetprodukter till vår portfölj. Förutom en stark IP-baserade videoportfölj från Bosch, kommer vi också erbjuda Intruder Alarm Program som strategiskt stärker vår position som säkerhetsdistributör, säger Bo Ørbjerg, Group Sales Director, Övervakning & Säkerhet hos EET Group.

Bosch erbjuder öppna plattformsbaserade övervakningslösningar som mycket väl kompletterar den nuvarande EET Europarts produktportföljen, och lägger till ytterligare ett toppvarumärke till det breda sortimentet.

– Med en bred kanalräckvidd, och en mycket kompetent och specialiserad organisation inom övervakning- och säkerhetsbranschen, är EET Europarts en intressant och inflytelserik partner för oss. Vi är övertygade om att vårt samarbete kommer att bli mycket framgångsrikt, och ser fram emot att utveckla det ytterligare under de kommande åren, säger Roar Birkeland, nordisk distributionschef på Bosch.
Etiketter: eet europarts bosch

Nyhetsarkiv