Boxer TV & Aftonbladet TV inleder samarbete

Pressmeddelande från Boxer:
Nu är det klart att Boxer TV Access och Aftonbladet TV inleder ett långsiktigt samarbete för att ge TV-tittarna större möjlighet att ta del av ett varierat TV-utbud. I ett första steg innebär samarbetet innebär att Boxers kunder från och med nu kan titta på en del av Aftonbladet TVs utbud via sin Smartbox i den vanliga TV:n eller i Boxers app.

I ett första skede är det sex olika serier med totalt 58 avsnitt, bland annat Hårdträning, Doktorn Tipsar och Aftonbladet Perspektiv, som Boxers tittare enkelt kan se i sitt Playbibliotek.

– Vi vill ge tittarna friheten att få tillgång till ett relevant utbud på ett enkelt sätt. Som ett led i det utvecklar vi kontinuerligt vårt erbjudande. Därför känns det både kul och naturligt att vi nu kan presentera ett samarbete med Aftonbladet TV, säger Jonas Lönnquist VD på Boxer.

– Vi på Aftonbladet TV fortsätter att flytta fram våra positioner och avtalet med Boxer gör det lättare för ännu fler tittare att se våra populära TV-program. Det här är ett stort, viktigt och strategiskt steg i ett läge när vi växer rekordsnabbt, säger Janne Scherman, affärsområdeschef Aftonbladet TV.
Etiketter: boxer aftonbladet

Nyhetsarkiv