Snabbaste tangentbordet

Cherry G80-3930 MX 6.0 är ett mekaniskt tangentbord som kobinerar MX Red switchar med RealKey teknik, och det anges vara det snabbaste tangentbordet i världen, meddelar distributören Deltaco.

Tangentbordet är byggt i aluminium med en borstad finish, och har ett handledsstöd i gummi som fäster i tangentbordet med magneter.
Tangentbordet använder sig av Full N-key rollover teknologi, vilket innebär att oavsett antal tangenter man trycker ner så kommer alla intryckningar att registreras – detta kallas för 100% anti-ghosting.

Tangenterna är belysta med röd LED bakgrundsbelysning, som är justerbar för att lysa blått när tangenten är nedtryckt. Tangentbordet har även en funktion som ger möjlighet att avaktivera Windows-knappen på tangentbordet.
Etiketter: deltaco cherry

Produktnyhetsarkiv