Robotrevolution på CES 2016

Robotarna har utvecklats från människoliknande väsen i Science Fiction till autonoma maskiner som revolutionerar hur vi som konsumenter lever, både vad gäller arbete och fritid. Med anledning av detta har Robotics Marketplace (som presenteras av Robotics Trends) vuxit på CES 2016 och har nu 71 procent större utställningsyta jämfört med CES 2015.

Drygt 20 utställare kommer på CES 2016 visa de olika robotteknologierna som kommer att förändra konsumenters sätt att lära sig saker, göra affärer, övervaka sin hälsa och att hålla ordning på hemmet.

Några av de ledande robotföretagen på CES 2016 är Nidec Corporation, iRobot, ECOVACS Robotics, Robocare Co., Ninebot Inc. och Future Robot Co.
– Robotar blir bättre och bättre på att röra sig, se, höra, känna och reagera på omvärlden. De kommer att förändra hur vi gestaltar vårt dagliga liv. Vi väntar oss att detta område kommer att växa på CES, berika våra liv och hjälpa till att transformera konsumentteknologiindustrin, säger Gary Shapiro, president och VD på CTA.

Robotics Marketplace anordnas på CES Tech West, Sands Expo, där även ledande företag som revolutionerar områden som kondition och hälsa, Internet of Things, det intelligenta hemmet och andra kraftigt ökande teknologier ställer ut.
Etiketter: ces

Nyhetsarkiv