Sennheiser söker band och artister

Pressmeddelande från Sennheiser:
Sennheiser har startat sin kampanj "Test D1 and Only" som uppmanar artister och band att testa och recensera nya evolution wireless D1 mikrofonsystem, där deltagarna får behålla sitt set utan kostnad. Möjligheten finns för 150 blivande testare som skriver till Sennheiser på www.sennheiser-d1.com med sin bästa anledning till varför de skulle älska att delta.

Sennheisers evolution wireless D1 är ett system av trådlösa mikrofoner som låter bandet gå hela vägen med trådöst på ett enkelt sätt. Med system för instrument eller röster med Sennheisers breda urval av evolution kapslar blir livet i bandet enklare. Sändare och mottagare kopplar automatiskt ihop sig och väljer lämpliga överföringsfrekvenser och flera D1 system kan automatiskt samordna.

När valet av officiella produkttestare är klart kommer artisten eller bandet att ta emot det valda systemet inom två veckor. De kommer sedan att ha fyra veckor på sig att testa och skriva en recension på minst 100 ord och lägga till bilder, eller spela in en kreativ recension eller testvideo på minst 30 sekunder. Alla recensenter får behålla sina set utan kostnad. Om någon bestämmer sig för att inte göra någon recension kan systemet helt enkelt returneras.

Kampanjen pågår till 31 januari 2016, som är deadline för registrering.

– Folk älskar att använda D1 eftersom de ger dem frihet att njuta av att uppträda utan strulet med att hantera utrustningen. När folk använder den njuter de av enkelheten, resultatet och pålitligheten och vi vill uppmuntra dem att dela sin erfarenhet. Naturligtvis är det ett win/win erbjudande – de som tar sig tid att recensera produkten får också behålla den, säger Ingo Angres, Marketing Manager Live Performance & Music på Sennheiser.
Etiketter: sennheiser

Nyhetsarkiv