Intels VD öppningstalare på CES 2016

Intels VD Brian Krzanich är öppningstalare på CES 2016. CES - som ägs och organiseras av CTA - är världens största mötesplats för alla som är intresserade av konsumentelektronik och äger rum den 6-9 januari 2016 i Las Vegas, USA.

Brian Krzanichs tal hålls tisdagen den 5 januari klockan 18.30 i Venetians Palazzo Ballroom. Brian Krzanich öppningstalade även på CES 2015, och delade då sin vision om hur han tror de närmaste 20 årens computing kommer utvecklas. I januari 2016 kommer han fokusera på de nya, dramatiska sätt som konsumentvärlden omformas på, i och med de expanderande gränserna för teknik, och på upplevelser dessa gränsförskjutningar möjliggör.

– Vi är mycket glada att få hälsa Brian Krzanich välkommen åter som öppningstalare. Intels innovationer som omfattar surfplattor, wearables, datorer, intelligenta bilar och hemprodukter samt Cloud Computing och mycket annat, tjänar som fundament för det ökande Internet of Things (IoT). Efter mycket inspirerande tal på CES 2014 och 2015 bröt vi mot vår tradition och bad honom att uppträda för tredje gången och berätta för oss om sina visioner och hur Intel fortsätter att arbeta på att forma framtiden, säger Gary Shapiro, president och VD på CTA.

Brian Krzanich har varit Intels VD och styrelseledamot sedan 2013, och hade tidigare ett antal olika befattningar i företaget, senast var han Chief Operating Officer.

De övriga öppningstalarna kungörs löpande på www.cesweb.org/keynotes.

CES 2016 kommer att omfatta mer än 186000 kvadratmeter utställningsyta och fler än 3600 utställare som visar de nyaste produkterna och tjänsterna i konsumentteknikens alla former. Efter besöksrekorden på CES 2015 skärptes ackrediteringskraven med syftet att hålla antalet besökare vid cirka 176000, för att säkerställa en kvalitetsupplevelse för alla besökare, meddelar CTA.
Etiketter: intel ces

Nyhetsarkiv