Extrem JBL

JBL har lanserat Xtreme, som den optimala Bluetooth-högtalaren med kraftfullt stereoljud – med fyra aktiva element och två synliga baselement skall JBL Xtreme skapa ett ljud som känns. Och med ett knapptryck med JBL Connect går det att sammankoppla flera högtalare i stereo, för att förstärka lyssnarupplevelsen.

JBL Xtreme kan även kopplas samman med upp till tre smartphones eller läsplattor samtidigt, som kan turas om att spela musik. Högtalaren har ett vattentåligt yttre, batteritid på upp till 15 timmar och två USB-portar plus mikrofon med brusreducerande egenskaper för konferenssamtal.

– JBL Xtreme är den kraftfullaste högtalare av sin sort på marknaden idag. Den har allt – Bluetoothstreaming, lång batteritid, JBL Connect och mycket mera. Ljudet är fantastiskt och följer med dig vart du än går, säger Michael Mauser, VD på Harman Lifestyle.

Produkten levereras med axelrem och finns i tre färger: svart, blå och röd.
Etiketter: jbl harman

Produktnyhetsarkiv