ELONs nya upplevelsebutik i Karlstad

– Det känns fantastiskt roligt att vi nu är i mål. I närmare ett år har vi planerat och byggt om i lokalerna och vi är stolta över att kunna öppna det som vi gärna kallar Karlstads upplevelsebutik, säger Peter Samuelsson, VD för ELON Richardsons.

De nya lokalerna är dubbelt så stora som den tidigare och själva butiksytan ligger på cirka 1200 kvm. Här ryms en stor köksutställning som täcker ungefär en tredjedel av butiken, hela 450 kvm.

– Vi har utställningskök där alla vitvaror är installerade och fullt funktionsdugliga, vilket möjliggör en mängd aktiviteter som hjälper oss att skapa en helhetsupplevelse för kunderna. I butiken har vi fem olika zoner för bakgrundsljud och kan på så sätt förstärka känslan av olika miljöer i en och samma lokal. Vi kommer att se till så att våra kunder alltid har något att inspireras av. Vårt mål med denna butik är helt klart att bli Karlstads absolut trevligaste, fortsätter Peter Samuelsson.

Vitvarukedjan ELON presenterade tidigare i höstas sitt nya butikskoncept och butiken på Våxnäs rimmar väl med detta koncept. Ett väl genomtänkt kundvarv, tydlighet och inspiration är nyckelord som tillsammans kommer att skapa butiker som sticker ut.

ELON Richardsons i Karlstad har idag 15 anställda. Förutom den nya butiken på Våxnäs finns ELON Richardsons i Säffle, Grums och Arvika.
Etiketter: elon

Nyhetsarkiv