Rekordförsäljningen av PS4 fortsätter

Pressmeddelande från Sony:
PlayStation4 (PS4) har sålt i mer än 30,2 miljoner exemplar över hela världen. Därmed fortsätter PS4 att vara den snabbaste växande plattformen i PlayStations historia.

– Vi är väldigt tacksamma för att spelare över hela världen har fortsatt att välja PS4 som sin konsol sedan lanseringen för två år sedan. Vi kommer att fortsätta att leverera ännu mer spännande innehåll och utöka vårt breda utbud av tjänster. Tack vare stödet från våra partners fortsätter PS4 att vara förstahandsvalet för spel och innovation inom interaktiv underhållning, säger Andrew House, VD och koncernchef för Sony Computer Entertainment Inc.

PlayStation fortsätter att erbjuda det bästa inom spel och underhållning med efterlängtade titlar som Bloodborne: The Old Hunters Edition, Gravity Rush Remastered och Uncharted 4: A Thief’s End.

Mellan 21 november och 5 december har PlayStation en pop-up lounge i Kungsträdgården i Stockholm. Där har alla som vill möjligheten att prova några av årets och nästa års största spelupplevelser, inklusive virtual reality-satsningen PlayStationVR och Uncharted 4: A Thief’s End.
Etiketter: sony playstation ps

Nyhetsarkiv