Windows 10-platta

HP har visat upp sin första Windows 10-platta för företag - en 8-tums mobil kassasystemlösning - samt presenterat nya funktioner och uppdateringar till HP Touchpoint Manager som är deras IT-lösning för små och medelstora företag.

– Sann affärsmobilitet kommer dramatiskt att förändra arbetsflödet för att göra oss mer effektiva, uppkopplade och produktiva. Vi fortsätter att expandera på våra ändamålsanpassade mobila lösningar för att hjälpa våra kunder förändra hur affärerna görs, säger Frank Brassart, director, Mobility Business Unit, Printing & Personal Systems, HP EMEA.

Pro Tablet 608 erbjuder ändamålsanpassad mobilitet för företag, med en högupplöst (2048 x 1536 pixlar) 8-tums skärm, hög prestanda och förbättrad produktivitet med Windows 10. Plattan anges erbjuda utmärkt ljudstöd för videokonferenser och inkluderar avancerade säkerhetsfunktioner som bygger på det nya operativsystemet, vilket skall göra den till den perfekta mobila följeslagaren för produktiva, ständigt sysselsatta resenärer och företagsledare.

Tunn och lätt (endast 8,35 mm och med en vikt under 0,45 kg) skall plattan leverera en förstklassig tittarupplevelse både inomhus och utomhus med sin högupplösta skärm som automatiskt anpassar sig till ljusförhållanden. Bildförhållandet 4:3 är optimerat för att fungera med produktivitetsappar.
Pro Tablet 608 har upp till åtta timmars batteritid och är designad med Corning Gorilla Glass 4 och ett metallförstärkt chassi. Produktiviteten på arbetsplatsen möjliggörs med dual-band WLAN ac/b/g/n och ett urval av valfria 3G eller 4G WWAN.

Modellen har även dubbla framåtvända stereohögtalare, dubbla mikrofoner, DTS Studio Sound och brusreducerande mjukvara tillsammans med en framåtvänd 2 megapixelkamera för webbkonferens samt en 8 megapixelkamera för högupplösta.
Pro Tablet 608 är också företagets första platta med den lättanvända och högpresterande USB-C-porten för snabb laddning och dataöverföring samt ett brett utbud av adaptrar för att stödja äldre trådbunden anslutning.
Etiketter: hp

Produktnyhetsarkiv